LumosaTouch

LumosaTouch

Hoe werkt het?

Een intuatieve manier om verlichting aan te sturen

Lumosa Touch is een interactieve webapplicatie, bedoelt om de LED verlichting van Campo Sportivo op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier aan te sturen. Lumosa Touch is te bedienen via een standaard PC, tablet of smartphone. Door de unieke opbouw van LT is de applicatie te bedienen met zowel de muis als met uw vinger.

Wanneer u Lumosa Touch opstart, ziet u in één oogopslag uw gehele sportpark met corresponderende velden door middel van een duidelijke overzichtskaart. U heeft vervolgens de mogelijkheid door middel van eenvoudige handelingen de verlichting over dit specifieke veld te regelen. Lumosa Touch vormt de ideale aanvulling op Campo Sportivo, waarmee u het maximale uit het systeem kunt halen!

 

Stroomverbruik

Inzicht in het stroomverbruik van uw verlichting

Naast het eenvoudig bedienen van de verlichting biedt Lumosa Touch ook ondersteuning voor power monitoring. Power monitoring biedt de gebruiker de mogelijkheid statistieken in te zien met betrekking tot het stroomverbruik van de verlichting. De statistieken worden grafisch weergegeven en kunnen bekeken worden in de verschillende intervallen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan!

 

De lampen

Betrouwbare verlichting voor uw park

Campo Sportivo maakt gebruik van de nieuwste LED samen met een optimaal optisch en thermisch design. Dit resulteert in een efficiënte oplossing voor het verlichten van sportvelden.

Het optisch design is zo gemaakt dat er maximaal licht valt op het veld en minimaal naast het veld (strooilicht). Het armatuur bestaat uit meerdere LED lichtbronnen die afzonderlijk gericht kunnen worden. Deze combinatie geeft een homogeen verlicht veld met minimaal schaduw effect.

Het armatuur is uitgerust met een, volgens de laatste technologie ontwikkelde, LED driver met hoge efficientie (96%) en een power factor van 0.99. Deze LED driver zorgt voor een constante lichtopbrengst, onafhankelijk van ingangsspanningsvariaties. Het armatuur past op bestaande infrastructuur, en wordt ingesteld om een optimale performance en gebruiksgemak te garanderen.

 

Beschikbare platformen

Lumosa Touch is beschikbaar op zowel desktop, tablet als smartphone. Per device is een unieke interface beschikbaar, waardoor u Lumosa Touch optimaal kunt gebruiken!